BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 21, 2007

Selamat Bercuti...

Salam untuk semua. Lama bebenor tidak menulis di blog nie. Bukan tak nak menulis tetapi masalah laman nie di block. Maklumlah guna internet kat sekolah. Banyak juga cerita untuk di post... tapi tu laa. nie pun duk lepak kat LCCT... balik bercuti laa. Esok balik Kelantan. Masa balik cuti Hari Raya Puasa lepas, aku ada gak pergi MURNI '07.


MURNI '07:

Ramai gak kengkawan yang pergi... geng2 aku takder laa sangat... yang adanya... aku, Sherry, Mina, Che Ros n Wahilah. Sekurang2nya dapat jugak lah bertemu berkumpul bersama kawan2 masa KIAS dulu especially tuk FGOK... tima kasih tuk ad-hoc program MURNI '07. moga2 akan di adakan dilain waktu... insya Allah, ada masa... aku pergi lagi...


JAULAH ke KK:

2-4 hb Nov. 2007, aku mengikuti rombongan sekolah bawa murid2 Tahun 6 jaulah ke KK. sampai ke Poring tu... sempat laa pergi kolam air panas... tak sempat mandi pun... agenda kami terpaksa diubah... semuanya gara2 tak tahu... huhuhuhuhuu... apa yang tak tahu????? syyyyy! biarlah rahsia. kami ada gak pergi Taman Buaya kat Tuaran.... banyak jugak buaya kat sini... seribu ekor lebih kalau aku tak silap laa... sempat lagi tu amik gambar ngan buaya...nk tengok?... haa... tulah gambar aku ngan housemate aku... Cik Sal.
Adik aku ada mai sini. dia datang ngan adik housemate aku... ada laa lebih kurang 10 hari kat bumi Malaysia Timur nie. Kesian kat dia... tak der tempat istimewa pun untuk dilawati... nk pergi Pulau Manukan tak dapat, sebabnya cuaca tak baik... hujan jer memanjang hari tu... cuma yang dapat kami bawa mereka ke umah kakak kat Kg. Awat-Awat tu jer...
NOW:
aku kat LCCT sekarang nie... esok balik kg. so, selamat bercuti untuk semua para pendidik dan mereka yang bergelar student... tak kira dimana jua anda berada... senyum2lah selalu... sesungguhnya senyum itu adalah sedekah dan juga awet muda... Happy Holiday....
KONVO j-QAF kohort 2006:
kepada semua guru2 j-QAF kohort 2006, diucapkan Selamat Konvokesyen... Selamat Maju Jaya.
SELAMAT PENGANTIN BARU:
selamat pengantin baru untuk bakal2 pengantin... especially untuk kengkawan kat IPS, Miri... K.Abi, Murni, K.Fizah dan yang lain2 juga, dengan ucapan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, dikurniakan cahayamata soleh solehah.
SALAM SAYANG MESRA SOKMO,
Puteri Aida